Voorwaarden voor Inclusie

Inclusie is een situatie die ontstaat onder bepaalde voorwaarden. Die voorwaarden kunnen voor iedereen verschillend zijn. Het is net als de beleving van vrijheid, deze is ook persoonlijk en maakt waarschijnlijk een groter en belangrijker onderdeel uit van uw leven als u ooit onvrijheid ervaren heeft.Afbeelding van twee dames die hun duim opsteken

Waarom het Inclusiegesprek?

De wetgeving verandert en er wordt steeds meer gevraagd van de samenleving en van u als gemeente of werkgever. Dan wilt u waarschijnlijk weten wat uw organisatie of bedrijf intern of extern nodig heeft om zo inclusief mogelijk te opereren, zeker nu het quotum van de Participatiewet u boven het hoofd hangt. Maar werken aan inclusie doet u niet alleen om kosten te besparen. Aandacht voor inclusie levert namelijk tevreden werknemers op, maar het laat u ook efficiënter werken u maakt dan gebruik van de sterke kanten van uw werknemers. Daarnaast draagt u uw steentje bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat is een Inclusiegesprek?

In het inclusiegesprek combineren we de theorie met de praktijk in de vorm van een dialoog. Het maakt niet uit of u met 5, 50 of 500 personen dit gesprek wilt voeren. Met behulp van de nieuwste technologie kan iedereen deelnemen.

Lees meer in de Inclusiegesprek folder:

Inclusiefolder

 

Het Sociaal Compliment

Aanvullend op het Inclusiegesprek kunt u er voor kiezen om het Sociaal Compliment uit te reiken. Wie in uw organisatie draagt bij aan inclusie? En wat doet deze persoon dan?

We vragen het allemaal in het Inclusiegesprek.Logo sociaal complime

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met T’ik.